drone cell tower inspection

Onze inspectiedienst voor celtorens helpt telecombedrijven om structurele schade, potentieel gevaar of schade in apparatuur voor celtorens, enz. te identificeren. Onze gegevens helpen klanten om operationele storingen te verminderen en de efficiëntie te verhogen tegen lagere kosten.

Cell Tower Scan is de eerste oplossing op de markt voor het automatiseren van gegevensverzameling rond communicatietorens. In combinatie met het platform bieden wij een holistische digitaliseringsoplossing voor eigenaren van cellocaties over de hele wereld.

Communicatie Torens

Volledige automatisering van uw data-acquisitie workflow voor celtorens.

Ontworpen voor celtorens

Op maat gemaakte workflow voor geautomatiseerde inspectievluchten voor celtorens en een intuïtieve specifieke modelinvoerworkflow. Geautomatiseerde vluchtuitvoering.

Hoge kwaliteit meetgegevens

Volledige dekking van alle torencomponenten en nauwkeurige beelden gegarandeerd door optimalisatiealgoritmen.

Lagere kosten

Snellere geautomatiseerde workflow vereist minder tijd op locatie en minder geschoold personeel. Hoge kwaliteit van de gegevens vermindert de kosten voor beeldverwerking en elimineert herhalingen.

Schaalbare oplossing

Vluchtplannen kunnen worden gedeeld en herhaaldelijk worden gevlogen. Train beginnende piloten in minder dan 30 minuten.

Verminder risico

Aangepaste vluchtkalibratiefunctie garandeert een veilige vluchtuitvoering. Voer obstakels van tevoren in om er zeker van te zijn dat de gegenereerde vluchtplannen deze obstakels vermijden.

 

Geef een antwoord

Inspectie communicatie torens
Plan een vlucht
Luchtfotograaf in Rotterdam
Close Search Window