Drone Flying Over Solar Plant

Snel & goed gegevens verzameling

Dankzij onze gecertificeerde dronepiloten en high-end inspectie drones kunnen wij 10x sneller gegevens verzamelen dan met andere traditionele inspectie methoden.

Nauwkeurig onderzoek

We gebruiken de nieuwste Inspectie Drones en Hardware zoals multi sensor metingen, LIDAR sensoren, om tot 99% nauwkeurige metingen te produceren.

Toonaangevend in de drone inspecties

Wij hebben onze plaats in de industrie verdiend door uitzonderlijke prestaties en toewijding. We ontvingen de award voor het Beste Drone Bedrijf van het jaar in 2020.

Wij zijn Skyfoto

Ons drone bedrijf levert innovatieve dataprocessen en content oplossingen vanuit de lucht. door het leveren van hoogwaardige Geo oplossingen ondersteund met verbeterde snelheid en precisie voor zowel de publieke als private sector.

Wij bieden zeer nauwkeurige en gedetailleerde GIS Surveying, drone inspecties, mijnbouw diensten, overstroming Beoordeling, gewas gezondheid monitoring, topografische survey, UAV data processing, 3D kartering, en luchtfotografie en gekwalificeerd personeel. Wij bieden gespecialiseerde Drone service voor projecten in heel Europa en hebben de kennis en vaardigheid door jarenlange ervaring, teamwork, en betrouwbare apparatuur.

ONZE DIENSTEN

Landmeetkunde / Mapping

Wij bieden diensten aan zoals GIS, Drone Survey, Landmeetkunde, Volumetrische Analyse van voorraden, Helling monitoring, LIDAR, contouren, en Stedenbouw. De aangeboden producten omvatten orthomosaïsche (2D) kaarten, 3D mod, DEM, DTM met centimeternauwkeurigheid, en 99% nauwkeurige volumetrische analyse en meting. Meer informatie

Inspectie en analyse vanuit de lucht

Onze inspectiediensten vanuit de lucht omvatten infrastructuurinspectie, inspectie van elektriciteitsleidingen, windturbine-inspectie, zonnepaneelinspectie, bruginspectie, spoorweginspectie, enz. Visuele en thermische inspectie om schade aan het object op te sporen, te traceren en te analyseren. Meer informatie

Creatieve luchtfoto’s

Met onze professionele luchtfotografie, leveren wij adembenemende cinematische dronevideo voor commerciële diensten en reclames.

Drone Data

We hebben een team van GIS-experts en Advanced Compute Servers om grote hoveelheden data te verwerken en in kaart te brengen. Wij bieden deliverables zoals orthomosaic, 3D puntenwolk Kaart, Digitale terrein modellen, digitale oppervlakte modellen (DSM)

Sectoren

Transport

Spoorweg- en snelwegprojecten ondersteund met GIS, topografische onderzoeken, luchtkaarten, en UAV’s gemaakt met de high-end geavanceerde sensoren voor landmeten, Monitoring & Inspectie resulteren in verbeterde efficiëntie en management.Learn More

Energie

Bevorder betrouwbare gegevensverzameling en verminder risico’s in verband met inspecties van zonne- en windturbines. Door gebruik te maken van en te investeren in AI-gebaseerde surveys, thermische kaarten en thermische inspectie, kunt u uw activa in topconditie houden.Meer informatie

Mijnbouw

Houd uw kritieke activa in de gaten met AI-aangedreven volumetrische metingen en analyses met een nauwkeurigheid van 99%. Wij bieden bijna 30x snellere gegevensverzameling voor Haul Road Optimisation, mijnexploratie en talloze andere door UAV aangedreven diensten.Meer informatie

Nutsbedrijven

We breiden onze diensten uit om schade aan nutsvoorzieningen op te sporen, te traceren en te analyseren met behulp van de allernieuwste UAV-technologie met drones, met een gegarandeerde nauwkeurigheid op centimeterniveau.Meer informatie

Infrastructuur

Onze GIS-experts helpen u om kennis te vergaren over uw projecten met zeer goed uitgeruste UAV’s voor 3D-modellen van steden, luchtonderzoek voorafgaand aan de bouw, dronevideo’s met GEO-getagde informatie, drone-inspectie, verkeersanalyse van steden, enz.

Landbouw

Met onze luchtkartering, kartering en high-end UAV’s pionieren we met precisielandbouw, gewas gezondheidsanalyse, irrigatieplannen, beoordeling van gewasschade, bodemanalyse, enz. We dragen bij aan de efficiënt van landbouwbedrijven door nauwkeurige .

Olie en gas

Olie- en gasbedrijven gebruiken drones voor pijpleiding inspecties en helpen u de veiligheid, nauwkeurigheid en kosteneffectiviteit te waarborgen.

Onroerend Goed

Onroerend goed dronefotografie helpt bij het verkopen en promoten van residentieel en commercieel vastgoed. Luchtfotografie met drones levert altijd een goed rendement door een betere verkoopwaarde en snellere verkoop.

FAQ’s

Waarom Drone inspecties?

Drone inspecties stellen u in staat om uitgebreide en betrouwbare gegevens vast te leggen op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn. De drone inspecties worden opgeleverd in een webomgeving vergelijkbaar met Google maps, waarin tot elk detail kan worden in gezoomd en geschakeld kan worden tussen foto’s, plattegrond, orthomosaics en 3D modellen zodat u metingen kunt verrichten en eventuele knelpunten snel inzichtelijk worden gemaakt voor alle betrokkenen.

Drone inspecties dragen bij aan vitale kennis om goed geïnformeerde besluitvorming mogelijk te maken tijdens de eerste fasen van het in kaart brengen van bouwterreinen, landmeten, of inspectie van infrastructuur.

Geef een antwoord

Waarom een drone inspecties?
Plan een vlucht
Luchtfotograaf in Rotterdam
Close Search Window