Drone video laten maken

Denk je erover om een drone video te laten maken?

Een drone video, ook wel luchtfilm genoemd, is een video gemaakt vanuit de lucht. Een bovenaanzicht van jouw project of evenement geeft een extra perspectief aan jouw video. De laatste jaren zijn dronebeelden steeds populairder geworden. En dat is niet voor niets. De mogelijkheden met een drone zijn namelijk eindeloos. Of je nu een villa of bedrijf wilt tonen, een evenement wilt promoten of drone shots nodig hebt voor je commercial. Het kan allemaal.

Drone wetgeving

Wij zijn uiteraard op de hoogte van de wetgeving rondom het vliegen met drones. Onze drone piloten beschikken over de nodige papieren om beroepsmatig met een drone te mogen vliegen. Zij kennen de veiligheidsrichtlijnen. Ook zijn zij op de hoogte van de luchtruimen waar het verboden is om te vliegen. In sommige gevallen is een ontheffing nodig. Ook daar kunnen wij voor zorgen. Je hebt hier zelf geen omkijken naar! Met een gerust hart geef je jouw project uit handen. Een drone video laten maken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Professionele drones en camera’s

Skyfoto maakt gebruik van professionele drones. Denk hierbij aan de DJI Inspire 2, de Mavic 3 Cine of een professionele Heavy lift drone. We investeren voortdurend in de nieuwste apparatuur en software. We willen natuurlijk graag voorop blijven lopen in de Nederlandse drone industrie!

Met onze high end apparatuur maken wij adembenemende 4K filmopnames. 4K is een videoresolutie van 3840 x 2160 pixels. Deze resolutie is een opvolger van Full HD (1920 x 1080 pixels). 4K is dus scherper dan Full HD. 4K wordt ook wel Ultra HD genoemd. De pixels in 4K staan dichter bij elkaar waardoor de beelden scherper zijn.

Waarom een Drone video laten maken?

Met enkel goede apparatuur ben je er nog niet. Een professionele drone is niets zonder een goede drone videograaf. Wij hebben 15 jaar ervaring in het maken van luchtopnames. Onze dronepiloten hebben daarnaast de creativiteit voor het maken van een spectaculaire drone video. Ze zijn uiteraard gecertificeerd en kennen het klappen van de zweep. Ze hebben oog voor detail en hebben het lef om gedurfde shots te maken.

Jij hoeft ons alleen te laten weten wat je op de drone film wilt zien. Wij maken vervolgens een vluchtplan en een filmscenario. Zoals je ziet, regelen we alles van A tot Z. Van script tot eindproductie. Onze video-editors zijn zeer bekwaam in het bewerken en monteren van de dronebeelden. Het resultaat is een spectaculaire en opvallende video van de hoogst mogelijke kwaliteit. En uiteraard zorgen we voor een snelle levering van jouw drone video.

Ben je overtuigd en wil je ook een bedrijfsfilm of drone video laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Geef een antwoord

Drone Video Laten Maken
Plan een vlucht
Luchtfotograaf in Rotterdam
Close Search Window