drone fotografie prijzen

Een drone fotograaf huren voor jouw drone video, luchtfoto, drone inspectie of bedrijfsfilm?

Je hoeft niet verder te zoeken. Skyfoto beschikt over gecertificeerde drone piloten. Ze zijn creatief, hebben oog voor detail, ruime ervaring en bovendien een flinke dosis lef.

Wil je een drone piloot huren bij Skyfoto? Dan zit je altijd goed! Onze drone piloten zijn op de hoogte van alle veiligheidsrichtlijnen. En ze kennen de luchtruimen waar je niet met een drone mag vliegen. Als er een ontheffing nodig is, regelen wij dat. Bovendien hebben onze drone piloten de juiste papieren om beroepsmatig met een drone te mogen vliegen.

Waarom een drone fotograaf huren?

Er zijn verschillende redenen om een drone piloot in te schakelen. Misschien wil je een drone video laten maken? Of misschien heb je een spectaculaire luchtfoto nodig van jouw project of bedrijfspand? Wil je een drone inspectie laten uitvoeren? Of wil je een flitsende bedrijfsfilm laten maken? Wij van Skyfoto helpen je hier graag mee. We hebben 15 jaar ervaring in het maken van fascinerende luchtopnames. 

1.     Drone video

Wil je een drone video laten maken? Dan ben je niet de enige. Drone video’s worden steeds populairder. Een bovenaanzicht van jouw evenement, project of bedrijfspand geeft een extra perspectief aan jouw bedrijfsfilm of promotiefilm. Wij werken met de nieuwste apparatuur en software. Bovendien gebruiken we uitsluitend professionele drones. Een drone video laten maken gedoe? Niet bij Skyfoto. We regelen alles voor je van A tot Z. Van script tot eindproductie.

2.     Luchtfoto

Met een luchtfoto laat je jouw project of bedrijfspand op een bijzondere manier zien aan jouw doelgroep. Een luchtfoto kun je overal voor gebruiken: een bedrijfsfilm, een presentatie of voor het maken van promotiemateriaal. Daarnaast maakt Skyfoto regelmatig luchtfoto’s voor de inspectie van gebouwen of bruggen. Ook voor het in kaart brengen van bebouwing, gewassen, industrieën en landschappen worden luchtfoto’s ingezet.

3.     Drone inspectie

Ook voor een drone inspectie kun je een drone piloot huren. Wij zetten onze professionele drones in voor het uitvoeren van inspecties op moeilijk bereikbare plaatsen. Denk hierbij aan het inspecteren van daken en zonnepanelen, bruggen en monumenten, windmolens en masten. Deze inspecties zijn noodzakelijk om constructiefouten op tijd te ontdekken. Hierdoor voorkom je ongelukken of schade en bespaar je onderhoudskosten.

4.     Bedrijfsfilm

Wil je een bijzondere bedrijfsfilm laten maken? Met een unieke bedrijfsfilm pak jij direct de aandacht. Het is een krachtig middel om jouw verhaal te vertellen. Bij Skyfoto kun je een drone piloot huren voor het maken van losse drone opnames of voor een complete drone video productie.

Drone fotograaf huren bij Skyfoto

Ben je overtuigd en wil je een ervaren, gecertificeerde drone piloot huren bij Skyfoto? Laat ons weten wat je nodig hebt en wij regelen het voor je. Zo simpel is het.

Comments are closed.

Drone fotograaf huren?
Plan een vlucht
Luchtfotograaf in Rotterdam
Close Search Window