Drone inspectie Amsterdam

Drone-inspecties kunnen bedrijven veel geld besparen. Door de kosten van bijvoorbeeld steigers te besparen, kunnen drones 80-90% van de inspectiekosten besparen. Drone-inspecties besparen ook tijd en verkorten de doorlooptijd.

Drone-inspecties kunnen ook worden gebruikt om bouwplaatsen te beoordelen. Naast het voorkomen van vertragingen, kunnen drones bedrijven ook helpen om aansprakelijkheidskwesties en risico’s te voorkomen.

Bouwbedrijven maken al jaren gebruik van drones en hebben al enkele belangrijke voordelen gezien. Ze maken het ook gemakkelijker voor bouwvakkers om de toestand van gebouwen te controleren.

De nieuwe norm voor veel sectoren

Het gebruik van drones wordt de norm voor veel industrieën. Ze kunnen problemen in snel opsporen zonder dat invasieve fysieke inspecties nodig zijn. Bovendien kunnen ze binnenkort in boxen worden geïnstalleerd voor permanente inspecties. En ze kunnen zelfs op afstand worden bestuurd. Als u een specifiek project in gedachten hebt, zijn drones een uitstekende manier om dat uit te voeren.

Tijdens een drone inspectie verzamelen we informatie over de status van een object.

Inspecties zijn nodig om constructiefouten tijdig te ontdekken. Hierdoor voorkom je ongelukken of schade. Met hoge resolutie luchtfoto’s brengen we belangrijke onderdelen haarscherp in beeld.

Het voordeel van een drone inspectie is de tijdwinst. Inspecties op slecht bereikbare plekken kosten zonder drone erg veel tijd. Met drone kunnen plekken inspecteren waar je zonder drone niet bij kunt.

Bovendien breng je geen inspecteurs in gevaar. Op veilige afstand beoordeelt de inspecteur via live drone video het object. Een ander voordeel is dat je alle drone beelden achteraf uitgebreid kunt analyseren.

Wij zetten onze drones in om inspecties uit te voeren op grote hoogtes of moeilijk bereikbare plaatsen. Denk hierbij aan het inspecteren van daken en zonnepanelen, bruggen en monumenten, windmolens en masten.

Drone dakinspectie

Er zijn verschillende redenen om daken te willen inspecteren. Je kunt een inspectie uitvoeren voor het opsporen van problemen zoals lekkages. Of misschien wil je weten of je dak nog in goede staat verkeert. Met een drone voer je een dakinspectie sneller en makkelijker uit.

Zonnepaneel inspectie

Het is belangrijk om je zonnepanelen regelmatig te laten controleren. Met behulp van onze professionele drones sporen we problemen vroegtijdig op. Denk hierbij aan de bevestiging, bekabeling, barsten of andere vormen van schade.

Tarieven drone inspectie

Een drone inspectie is goedkoper dan een handmatige inspectie. Dit komt voornamelijk door de tijdwinst. Wij hanteren betaalbare en concurrerende tarieven, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Geef een antwoord

Drone inspectie Amsterdam
Plan een vlucht
Luchtfotograaf in Rotterdam
Close Search Window