drone diensten

We leveren we verschillende drone en inspectie diensten. Dat doen we zowel voor bedrijven, gemeentes en particulieren. Denk bijvoorbeeld aan inspecties voor daken, de ontwikkeling van bouwprojecten, GEO-metingen, of het ontwerpen van slimme steden. Ook voor het berekenen van voorraadstapels kun je bij ons terecht.

Luchtfoto drone Rotterdam Stadhuis

Drone Inspectie Rotterdam

Een Drone inspectie bespaart tijd en geld Drone-inspecties kunnen tijd, geld en middelen besparen. Zo kunnen drones bijvoorbeeld de noodzaak van steigers, die kostbaar kunnen

Read More »
dronevideo prijzen

Landmeten met drone

We zetten we onze drones in voor het verkrijgen van nauwkeurige geografische informatie. Door middel van intensieve landmetingen en topografische onderzoeken maken we de meest

Read More »
Skyfotos Kolkgaten Te Veld Eemnes

Drone Mapping

Met onze drone Mapping dienst maken we snel en kosteneffectief een digitaal 3D Model, 2D drone kaarten of plattegronden. Drone mapping: kaarten, plattegronden en 3D

Read More »
drone fotografie prijzen

Drone fotograaf huren?

Een drone fotograaf huren voor jouw drone video, luchtfoto, drone inspectie of bedrijfsfilm? Je hoeft niet verder te zoeken. Skyfoto beschikt over gecertificeerde drone piloten.

Read More »

Nauwkeurige topografische kaarten hebben prioriteit voor Skyfoto. We produceren altijd de beste kwaliteit met een ongeëvenaarde centimeternauwkeurigheid. We gebruiken niet alleen hoogwaardige landmeetkundige drones, maar ook ervaren gelicentieerde piloten.

We leveren de volgende drone inspectie diensten:

 • Drone Mapping vanuit de lucht.
 • Hoe orthomosaische kaarten informatie kunnen geven over natuurlijke hulpbronnen.
 • Leer wat 3D-puntenwolk is en hoe het drone-kaarten vanuit de lucht maakt.
 • Het belang van het in kaart brengen van uw eigendom.
 • Maak kennis met DEM (Digital Elevation Model).
 • Hoe maak je een DTM met behulp van kaarten en drone-gegevens uit de lucht?
 • Hoe een proces, dat bekend staat als contouren, ingenieurs helpt.
 • 3D-mapping en drone-onderzoek vanuit de lucht.
 • Het belang en het mogelijke gebruik van luchtmetingen.

Onze drone-landmeetservice stelt ons in staat om topografische kaarten te verkrijgen. Topografische landmetingen zorgen voor nauwkeurigere weergaven van kadastrale kaarten. Deze kunnen worden verwerkt door een GIS-team met behulp van fotogrammetriesoftware. Het proces levert een gedetailleerde kaart of modellen van terreinen of gebouwen op.

Hoe landbeheer en -ontwikkeling kartering en drone-onderzoek vanuit de lucht omvat

Wij helpen organisaties bij het effectiever plannen en beheren van land. Met onze expertise op het gebied van landbeheer en -ontwikkeling helpen we particulieren en overheidsinstanties om de planning voor de bouw veilig te stellen. We richten onze aandacht op site scouting, mapping, verkaveling en planning voor de uiteindelijke aanleg van wegen en gebouwen. Luchtmetingen/kartering en topografische kaarten met regelmatige tussenpozen zorgen voor een juiste koers en planning.

De volumetrische meting van een voorraad

Drone-onderzoek is een uitstekende manier om nauwkeurige gegevens van voorraden te verzamelen.

We kunnen hellingsfouten detecteren voordat problemen zich voordoen. Dit doen we door de steilheid van het terrein in kaart te brengen met DSM’s, DTM’s en luchtfoto kaarten. Deze gegevens helpen bij het identificeren van hellingen die vatbaar zijn voor falen. Ook kunnen we nauwkeurig voorspellen wanneer een dergelijke gebeurtenis zal plaatsvinden.

Hoe stadsplanning in de 21e eeuw wordt vergemakkelijkt door kaarten en drone-inspecties

Landmeetkundige gegevens en onderzoek van sociale- en omgevingsomstandigheden zijn makkelijker in te winnen met drone technologie.

3D-Modellen

Drones kunnen een hoogwaardig 3D model leveren voor nauwkeurige metingen. Van de dronebeelden maken we data door deze om te zetten in verdichte punten met kleur en geospatiale informatie.

Archeologische opgravingen met LiDAR

Bij het filteren van gebouwen kun je dronebeelden omzetten in DTM’s. Elke pixel bevat XY- en Z-waarden. Hoe drone- en kaartonderzoek vanuit de lucht jou kunnen helpen? Als je op zoek bent naar een contourkaart, kun je het DTM- of DSM-model gebruiken en aanpassen aan jouw behoeften.

Tips en trucs voor snellere data-acquisitie

 • Ons team bestaat uit eersteklas dronepiloten. Onze drones van onderzoekskwaliteit stellen ons in staat om luchtgegevens 10 keer sneller te verzamelen dan andere bedrijven.
 • Drones verbeteren stedelijke planning en gebouwinspecties.
 • GIS-experts helpen je bij de verwerking van dronegegevens, zodat de metingen direct kunnen worden ingelezen in jouw GIS of BIM systemen.
 • Landmeten is nauwkeuriger met drone technologie.
 • Onze resultaten zijn nauwkeurig tot 99%. We gebruiken Machine Learning om de nauwkeurigheid van opbrengstschattingen en volumetrische metingen te verbeteren.

De apparatuur die we bij drone inspecties gebruiken

Voor luchtmetingen en dataverzameling gebruiken we zowel DJI-drones als op maat gemaakte drones. Beide zijn high-end omdat ze sensoren met een hoge resolutie hebben en een geweldige gegevenskwaliteit bieden. Wil je meer informatie over onze drone diensten? Neem dan contact met ons op.

Comments are closed.

Drone Diensten
Plan een vlucht
Luchtfotograaf in Rotterdam
Close Search Window