Project bespreken of heeft u een andere vraag?

  We helpen u graag verder

  +31.10.785.0605

  We zijn altijd bereikbaar voor vragen.

  Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of dit formulier. We respecteren uw privacy en zullen deze informatie nooit met derden delen. Wil je een inloopafspraak, bel dan even om een afspraak in te plannen. Dank u!

  info@skyfoto.nl

  Stuur een mailtje.

  Skyfoto

  Fascinatio Boulevard 222, 3065 WB Rotterdam

  DJI ENTERPRISE 1
  008 location

  Drone FILM & LUCHTFOTO

  Ons professionele drone team maakt verbluffende drone video’s en luchtfoto’s. Of je nu gaat om een huis of bedrijf. Een evenement wilt promoten of drone shots nodig hebt voor je reclame. Wij verzorgen de perfecte drone film en luchtfoto.

  005 map

  DRONE MAPPING

  Onze Drone Mapping voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard. We leveren o.a. Drone Plattegronden, Geodata, GIS, 3D terrein modellen (DTM) en hoogtemodellen (DEM). Alles op de centimeter nauwkeurig!

  002 mapping 1

  DRONE INSPECTIE

  Wij zetten onze drones in om inspecties uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen. Denk hierbij aan het inspecteren van daken en zonnepanelen, bruggen en monumenten, windmolens en masten

  010 measuring

  DRONE DATA

  Na het maken van de opnames verwerking we de data en leveren we die op in: Orthomosaic, 3D model, puntenwolk, digitale terreinmodellen, digitale oppervlaktemodellen (DSM) contourkaarten en GIS data.

  Luchtfoto Afspraak -Boeken
  Plan een vlucht
  Luchtfotograaf in Rotterdam
  Close Search Window