Bedrijfsfilm drone video

Wil je een bedrijfsfilm laten maken?

Wij zeggen: altijd doen! Een bedrijfsfilm of promotiefilm is namelijk een perfecte manier om het verhaal van jouw organisatie te vertellen. Het laat zien wat je doet als bedrijf en waar je voor staat. Het zet jouw evenement, product of dienst op een unieke manier in de schijnwerpers. Wil jij in deze vluchtige maatschappij echt de aandacht pakken? Met een goede bedrijfsvideo pak jij jouw doelgroep direct helemaal in.

Jouw promotiefilm wordt helemaal bijzonder wanneer je drone beelden gebruikt. Skyfoto heeft 15 jaar ervaring in het maken van bedrijfsfilms met drone opnames. Wij creëren adembenemende beelden van jouw project, bedrijfspand of evenement.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Film is het perfecte medium om de aandacht van de kijker vast te houden. Het is dan ook een krachtig en uniek middel om jouw boodschap over te brengen. Een promotiefilm kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Misschien wil je jouw potentiële klanten laten zien hoe jouw bedrijf te werk gaat. Of misschien wil je nieuwe mensen werven of heb je een boodschap voor alle huidige werknemers?

Wat jouw boodschap ook is, met een bedrijfsfilm benader je jouw doelgroep op een vernieuwende en effectieve manier. Je geeft jouw klanten of nieuwe medewerkers een uniek kijkje achter de schermen. Het is dé manier om jouw doelgroep te informeren. Bovendien zijn bedrijfsfilms relevanter dan ooit. Iedereen kan tegenwoordig altijd en overal jouw video bekijken. En met een goede advertentiecampagne via bijvoorbeeld social media heb je in no-time een groot bereik te pakken.

Zo werken wij

Een bedrijfsfilm maak je niet alleen. Wij hebben de mensen in huis en komen met een professioneel team naar je toe: een regisseur, een scriptschrijver een cameraman (DOP) en gecertificeerde drone piloot. Het resultaat is een promotiefilm van topkwaliteit.

Wij zijn inzetbaar voor losse drone opnames of voor een complete film productie. We regelen alles voor je van A tot Z: het script, filmscenario, de shot-list, het vluchtplan, risk assessments, de film productie, de filmmontage en oplevering voor social media kanalen, websites en/of bioscoop. Je wordt volledig begeleid tot een hoogwaardige productie die alle verwachtingen overtreft.

Wat zijn de kosten om een bedrijfsfilm te laten maken?

Een bedrijfsfilm laten maken duur? Niet als je bedenkt wat je er allemaal uit kunt halen. Je laat zien waarin je je onderscheidt van je concurrenten. Een goede bedrijfsfilm zorgt voor meer naamsbekendheid en een goede reputatie. Het is een investering die zeker de moeite waard is. 

De tarieven van een bedrijfsfilm zijn uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de lengte van de video, het aantal locaties waar gefilmd moet worden en de complexiteit van het script. Wil je meer informatie over onze betaalbare en concurrerende tarieven? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Geef een antwoord

Bedrijfsfilm laten maken met een drone
Plan een vlucht
Luchtfotograaf in Rotterdam
Close Search Window