360 GRADEN DRONE X8

Op zoek naar een 360 graden luchtfoto? 

Skyfoto is een bedrijf gespecialiseerd in 360 graden luchtfoto’s en film. Met onze professionele 360° camera’s, zoals de Insta 360 Titan en Nokia Ozo en onze 360° Drones of helikopter kunnen we luchtopnames maken van het allerhoogste niveau. 

De 360° producties die we opleveren zijn zeer geschikt voor events met 360 projectie, VR-Bril toepassingen, social media of digitale rondleidingen.

360° VR drone opnames

We gebruiken speciale heavy-lift drones voor 360° ​​luchtopnames met maatwerk gimbal / stabilisatie technieken en professionele 360° camera’s. Zo creëren we levensechte producties die door jouw publiek meebeleefd kunnen worden.

360 graden luchtfoto, film en animatie

360 nabewerking / post productie is een vak apart. De film moet er op alle verschillende platformen goed uitzien. We hebben hier jarenlange ervaring mee en kunnen deze post-productie verzorgen. We monteren alle beelden naadloos aan elkaar en voegen 3D animaties toe. Ook hebben we speciale technieken om de drone te verbergen.

360° VR camera’s

We kunnen alle soorten 360 VR-camera’s onder onze drone of helikopter gebruiken. De Insta 360 Titan is de meest gebruikte en levert 11K 360 beeldmateriaal.

360° VR ervaring

Het 360-beeldmateriaal dat we maken, wordt gebruikt voor alle soorten platforms. Van socials tot VR bril beleving tot 360° projecties.

360 graden luchtfoto en film met helikopter

Aansluitend op de drone opnames maken we ook 360 graden luchtfoto’s onder een helikopter. Dit kan handig zijn als we grotere gebieden moeten bedekken of boven een metropool of luchthaven moeten vliegen.

360° drones & apparatuur

Maatwerk drones

Een 360 graden cameraopstelling vraagt om een speciale aanpak en maatwerk apparatuur als we voor een hoogwaardige productie gaan. We hebben daarvoor speciale drones en een RC Buggie ontwikkeld. Dit is een afstand bestuurbare auto met camera stabilisator (gimbal). Hiermee kunnen we de beelden opnemen in hoge kwaliteit zonder een cameraman in beeld.

Met onze gespecialiseerde 360° camera operators en gelicentieerde drone en piloten krijg je gegarandeerd een waanzinnige 360 graden luchtfoto!

360° drone fotografie

360 graden fotografie voor een virtuele tour

Met verschillende drones en camera’s leveren we in ultra hoge resolutie 360 graden luchtfoto’s. Een 360 graden foto kun je voor alle soorten doeleinden gebruiken. Eén daarvan is een 360 VR-tour. We maken de 360 ​​graden foto’s met onze DJI 2 Inspire drone met X7 digitale camera (Voor 150MP), of een Sony 7R VI systeem camera (voor 400MP luchtfoto’s. Deze hangen we onder een heavy lift drone. Een 360 graden luchtfoto is een goede manier om een enorm gebied haarscherp vast te leggen. Denk hierbij aan een metropool, pretpark of een andere fascinerende ruimte!

360 video van onder een helikopter

Van een luchthaven of hoog boven de stad

We maken naast drone opnames ook 360 graden luchtopnames met een helikopter. Een helikopter biedt ons de mogelijkheid om hoger en sneller te vliegen dan met een drone. Bovendien stelt het ons in staat om in luchtruimen te vliegen die niet toegankelijk zijn voor drones, zoals bijvoorbeeld boven civiele luchthavens. 360 graden luchtopnames van onder een helikopter geven ook een hogere productiewaarde aan de video!

Professionele 360 GRADEN VR-camera’s

De beste VR-camera’s

De camera’s die we gebruiken voor onze VR-opnames zijn hoogwaardige high-end digitale camera’s en hebben twee tot zes lenzen. We voegen de opnames samen met een softwareprogramma. Hiermee produceren we professionele 360 drone opnames of films. Afhankelijk van de digitale camera die we gebruiken, vindt deze stitching plaats in de digitale camera of in de postproductie.

Laat het ons weten als je extra details nodig hebt over de verschillende camera’s die we gebruiken voor een 360 graden luchtfoto.

360 GRADEN DRONE X8

Insta 360 Professioneel 2

– 8K 360 VR-beelden
– h264/h265/prores Codec/
– 1,5 kg
– FlowState-stabilisatie
– Reside-bewaking

Insta 360 Titan-camera

Insta 360 TITAN

– 11K 360- luchtfoto en film
– h264 Codec
– 5,5 kg
– Livestream in 6K
– Binnengyro

GoPro-fusie

GoPro Fusion 360

– 5.2K 360 VR-beeldmateriaal
– h264 Codec
– 200 g
– 60 min batterijduur –

360 graden drone opnames voor verschillende markten

De 360 VR-beelden die we maken, kunnen net als de Oculus worden gebruikt op een VR-bril. Ook kun je ze uploaden op sociale media zoals Facebook. Bij gebruik van de VR-bril stapt de consument in een virtuele omgeving. 

Een 360 graden luchtfoto kun je bijvoorbeeld tonen tijdens een bedrijfsfestival of in ziekenhuizen om patiënten tijdens hun therapie af te leiden. De mogelijkheden zijn oneindig. Of je nu de verkoopervaring van je consument wilt verbeteren of een digitale showroom wilt inrichten, met 360 graden fotografie geef je je klanten de volledige controle over hun aankoopervaring.

Geef een antwoord

360° Luchtfoto
Plan een vlucht
Luchtfotograaf in Rotterdam
Close Search Window